top of page

Een Canvas Vol Liefde! Lees nu!

Mijn nieuwste boek op wattpad! Ik ben begonnen met het schrijven aan een serie genaamd: UVAK series.

De UVAK is een universiteit voor speciaal getalenteerde, kunstzinnige mensen. Mensen zoals Lena Hartman. Lena leeft een dubbel leven, waarin ze verplicht is te liegen tegen haar ouders. Het erge is nog wel dat deze met hun miljoenen bedrijf; Hartman Advocaten, ook nog eens landelijk bekend zijn.

Lena's ouders denken dat ze rechten studeert, maar in het geheim studeert ze aan de UVAK, om net zoals haar overgrootvader een kunstenares te worden. Haar vrienden, Abby en Adam proberen haar geheim zo goed mogelijk te verbergen, maar wat gebeurd er als Spaanse uitwisselingsstudent Jared Vermeer de universiteit betreedt en het zo goed met Lena kan vinden.

Blurb:

#3 - Chicklit 24/09/2017 UVAK series boek 1

"Je passie is wat me fascineert, Jared. Ik kan je hart terugvinden in je werk, en dat is iets wat ik nog nooit eerder op een canvas gezien heb."

Lena Hartman staat op het punt haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er met een miljoenenbedrijf vanuit dat ze rechten studeert, maar Lena volgt haar passie tegen ouders weet in. Haar vrienden, Abby en Adam, helpen dan ook maar al te graag mee om Lena op de UVAK te houden, zonder dat haar ouders achter haar geheim zullen komen. Pas als het tweede studiejaar begint merkt Lena op dat ze niet de enige is die een groot geheim met zich meedraagt. Spaanse uitwisselingsstudent Jared kan het maar al te goed met Lena vinden, totdat onbekende gevoelens zich beginnen te ontwikkelen... Zal hun nieuwe vriendschap uitgroeien tot meer? Kan ze onopgemerkt haar ouders om de tuin leiden, of loopt alles in het honderd?

Lees het in: Een Canvas Vol Liefde.

Lees het boek HIER gratis!


bottom of page